IMPROVERS

Modules

Starterspakketten


Diensten


Branche


Organisaties


Producten


Externe Certificaten


Informatie

Naam

NRC Media

Eindtermen

Je beschikt over voldoende kennis over de organisatie, de visie en het werk van NRC Media om campagnes uit te kunnen voeren voor NRC Media.

Module

Je bekijkt de video’s en leest de websites over NRC Media om alle benodigde kennis te vergaren om de toets te kunnen voltooien.

Toetsing

Je maakt een schriftelijke toets, bestaande uit 20 meerkeuzevragen met 4 antwoordmogelijkheden, waarvan er telkens 1 goed is. De vragen en antwoorden worden in willekeurige volgorde aangeboden. Het is niet mogelijk om de toets te herkansen.

Slagingscriteria

Je beantwoordt minimaal 16 van de 20 vragen correct. Niet ingevulde vragen worden fout gerekend. Er geldt geen tijdslimiet voor de toets.

Betaling

Kosten

Deze module is gratis.

Betaling

Volg hiervoor de instructies op deze pagina.

Let op

Je ontvangt per e-mail een link naar de module. Je kunt de module onbeperkt bekijken en kunt de toets vervolgens 1x maken. Als je de toets niet behaalt dien je de module opnieuw aan te schaffen via deze pagina.

Belangrijke Opmerking

Om technische problemen te voorkomen, raden wij  je aan om voordat je de toets maakt de laatste versie van Google Chrome of Internet Explorer te installeren en te gebruiken.

Volgende