Modules

Starterspakketten


Diensten


Branche


Organisaties


Producten


Externe Certificaten


Informatie

Naam

Telemarketing B2C

Eindtermen

Je beschikt over voldoende kennis van wet- en regelgeving, gedragscodes en consumentenrechten omtrent telemarketing om campagnes te kunnen uitvoeren gericht op consumenten.

Module

Je kijkt de video en leest de websites en bijlages die beschikbaar zijn gesteld in de informatie sectie, zodat je voldoende kennis op doet om de toets te halen.

Belangrijke opmerking

Je dient de vragen te beantwoorden vanuit het oogpunt van Improvers. In sommige gevallen hanteert Improvers strengere regels dan de wet voorschrijft.

Toetsing

Je maakt een schriftelijke toets, bestaande uit 37 meerkeuzevragen met 4 antwoordmogelijkheden, waarvan er telkens 1 goed is. De vragen en antwoorden worden in willekeurige volgorde aangeboden. Het is niet mogelijk om de toets te herkansen.

Slagingscriteria

Je beantwoordt minimaal 30 van de 37 vragen correct. Niet ingevulde vragen worden fout gerekend. Er geldt geen tijdslimiet voor de toets.

Betaling

Kosten

Je betaalt voor deze module eenmalig € 5,99 inclusief 21% BTW en iDeal transactiekosten.

Betaling

Je betaalt de kosten voor deze module via iDeal. Volg hiervoor de instructies op deze pagina.

Let op

Zodra je de kosten voor de module hebt betaald ontvang je per e-mail een link naar de module. Je kunt de module onbeperkt bekijken en kunt de toets vervolgens 1x maken. Als je de toets niet behaalt dien je de module opnieuw aan te schaffen via deze pagina.

Belangrijke Opmerking

Om technische problemen te voorkomen, raden wij  je aan om voordat je de toets maakt de laatste versie van Google Chrome of Internet Explorer te installeren en te gebruiken.

Volgende